Tatil Dönüşü !

Bugün sonunda Ankara'dan döndüm.İlk iş size post atmak oldu :) Özledim hepinizi,yorumlarınızı,varlığınızı.Vaay romantik yanım ortaya çıktı bu tatilde.Bakın sizlere neler döktürdüm saniyesinde :D

1 haftadır kuzen,dede,anneanne,teyze,dayı,yenge topluluğu ile birlikteydim.Harika bir tatildi.Anneannem de bizimle gelince hala tatil yaşıyormuş gibiyim.Bir de ben hep anneannemin telefonundan -ki kendisi ben kendimi bildim bileli var olan bir Nokia 1110i modelidir- yılan oynarım.Otobüsteyken de biraz oynayınca geçmişe döndüm.Hoş oldu. :)

Ankara'dan haberlere gelirsek ; her yer kardı.Ama şimdi hakkını yemeyelim Keçiören Belediyesi çok güzel çalıştı.Hep karlar temizlenmişti.Ellerinize sağlık.Bir daha da "Nerede bu devlet nerede benim pijamalarım ?!" demek yasak bana! :D

Sonuç olarak döndüm ! Umarım sizin için önceden ayarladığım ve zekican blogspotun kendi kendine yayınladığı postları beğenmişsinizdir.Evet,çok sıkıcı oldu sürekli aynı şeyler.Bunun için kendimi af ettiriceğim ve size bol bilgili bol fotoğraflı postlar paylaşacağım.En kısa zamanda ! :))

Yorumlar

  1. Ben bugün 3 adet kardan adam yaptımdı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah bi tane de otobanın girişinde gördüm bugün.o kadar şekerdi ki :) Kafasına da yollarda engel olarak koyulan şeyler var ya ondan koymuşlardı.Çok şekerdi yaa :))

      Sil
  2. hoşgeldin. hemen yorumlara yanıt verdin, geldiğin ve keyfinin yerinde olduğu belli oldu.
    :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.Yorumlarınız benim için çok önemlii :)

Popüler Yayınlar