Merhaba :)
Buraya yazmayı özlemişim.Uzun zamandır( aslında ne kadar zaman olduğunu tam olarak bilemiyorum ) buraya yazmak istiyordum ama bir türlü vakit bulamıyordum.Hatta uzun bir süre de yazamayabilirim.Dün dershanede olduğum deneme sınavı bir önceki sınava göre daha kötü.Tek tesellim diğerlerinin de kötü olması.:)

Her dershaneye gittiğimde çok farklı stillerle karşılaşıyorum.Bu çok normal bir şey ve benim de çok hoşuma gidiyor.İnsanları stillerinden tanıma fırsatı ediniyorum.
Mesela dershane de ki bir kız diğerlerine oranla daha hoş giyiniyor.Baya uzun boylu ve bu kıyafetleri düzgün taşıma da sıkıntı yaratabilir.Bu kız da bu özelliğinin farkında olduğundan dolayı fiziğine uygun kıyafetler seçmeye çalışıyor.Yani dershanenin geneline göre çok daha iyi göründüğü söylenebilir.
Dershaneye, podyuma gider gibi gitmemelisiniz elbette ama biraz özen göstermek gerek diye düşünüyorum.Sonuçta biz moda severler bu gibi durumlara çok önem veriyoruz.Bence sadece moda severler değil herkes birbirlerini giydiklerine göre yargılıyor.Mesela biri uyumsuz giyindiyse onun iç karışıklık ve dengesiz bir ruh hali olduğunu düşünebiliriz.
Bana göre dershaneye giderken giyilebilecek en ideal şey kot. Üstüne de güzel bir bluz giydiğinde gayet şık görünebilirsiniz.Tabii ki çok spor giyinenler de var.Bu görüntü çok çirkin görünmediği sürece bence bu da ideal bir kombin.
Yine de okullarda serbest kıyafet isteyenlere katılmıyorum.Her gün bu işkenceyi çekmeye hiç gerek yok ki ;)
Not : Kıyafet seçmek kesinlikle bir işkence değil.Sadece uzun süreli olmadığı sürece..:))

School

School, rairsi tarafından skinny jeans ile yaratıldı



Mesela bunun gibi olabilir :)

Yorumlar

  1. ama işte bu giysilerin tümü güzel. bence en güzel giyim tarzı bu. ve ben de hep böle giyinirim. iş yaşamında bile. hep kot, converse, çizme, deri filan.
    :)

    YanıtlaSil
  2. merak etmene nasıl sevindim inanamazsın. heyecanlandım valla, içim ısındı, hep sırıtıyorum. ama ben de seni merak ediyorum ki hıh. :) c.tesi sabahı son yazımın yorumuna not düşmüştüm. işlerim yoğun diye. :) sona dün akşamüstü bi yazı girdim. sona da biliyo musun, sadece senin blogunu okudum. iki yazını. okuyup çıktım blogdan. sona dedim, sanırım haftasonu meşgul, dersler, dershane olmalı. sona bu akşam girince bloga, girip hemen yazılarını okudum. ve yorumun da geldi. çook sevindim ki. bekliyodum biliyo musun yazmanı :) sona şimdi yine girip yine okudum işte. sanırım keyfin de yerindee.
    :)

    YanıtlaSil
  3. boşveeer düzelir bi dahaki denemeye. :) yazamazsan tamam anlıcam yoğunsun derslerle. arada ceee dersin ama. :)

    sahiden serbest olsa hergün giyim düşünme derdi olur. kötü kötü :)

    kot bluz yeter ki. bi de hoş bi mont.
    :)
    giyime hiç dikkat etmeyenleri ben de anlamam valla ki.
    :)

    YanıtlaSil
  4. bencede söylediklerine katılıyorum :) jeans ve şık tsört süper :P oluyor abartmak gereksiz cünkü oraya ders almaya gidiyorsun :) amacında dısına cıkmamak lazım kombin fikrinde hoş :P
    bende okulda kıyafetlerin serbest olmasını istemezdim işkence aileyede işkence :)

    YanıtlaSil
  5. deeptone-
    Hehe :D Birileri tarafından merak edilmek çohoş dimi.Bende sen beni merak edince aynen tanımladığın gibi oluyorum :D
    Tek benim bloguma bakmana çok sevindim.Yani biraz bencillik gibi olcak ama hoşuma gitti :))
    Deneme düzelir umarım.İlk sınavda 1.dim aslında benimle aynı puanı alan bi kız daha vardı.Ama sıralamada ben 1.görünüyordum.Hihihih kötülüük :D Bu deneme sınavında o kız 1 yanlış çıkardı ben 3 :( Yanii damlaya damlaya göl oluur.( .evet çok saçma bir bağlama oldu :D )

    YanıtlaSil
  6. essu-

    Kombini beğenmene sevindiim :)
    Zaten o haftasonları kıyafet seçmek çin işkenesi gibi.Bi sen dolaba bakıyosun,bi dolap sana bakıyor.Sonunda mutlaka kazanan kot oluyor :P

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.Yorumlarınız benim için çok önemlii :)

Popüler Yayınlar