Yeni Seri {MODELOJİ} Gisele Bündchen

Eveet,bloga geri dönmek istedim çünkü hem yazmayı hem sizi,yorumlarınızı cok özledim.İnsan farkında olmadan alışıyormuş bloga.Alışmışım alışmasına ama 1 yıllık ara da vermışım.Sanırım yazma fobisi olustu bende.Yazamıyordum yani bilgisayar başına oturuyordum ama yazamıyordum.Çok ilginç zamanlardı.Hala yazarken tek tük sorunlarım oluyor cumlelerimi tamamlayamıyorum ama yavaş yavaş eski formuma geri dönerim inşallah :)

 Madem geri dönüyorum dedim bari bir seriyle döneyim :) Yeni serimizin adı "modeloji" Ben uydurdum fark etmişsinizdir :D Bu seride moda sektörünün olmazsa olmazlarından olan modelleri ve stillerini incelemek istiyorum.Mesela eğer sizde bir modelin stil incelemesini isterseniz yorum olarak belirtebilirsiniz,çok sevinirim :)













O zaman şimdi dünyanın en çok kazanan modelınden başlayalım! Eminim çoğunuz Gisele Bündchen'i tanıyorsunuzdur.Daha önce duymadıysanız bile Victoria's Secret meleği olduktan sonra en azından 
göz aşinalığınız vardır diye düşünüyorum :) 



Kısa bir biyografisini vereyim :

Gisele Bündchen kimdirGisele Caroline Nonnenmacher Bündchen1980 doğumluBrezilyalı topmodel. Bündchen’ı diğer modellerden ayıran özellik, dünyanın en ünlü ve en çok kazanan modeli olması. Şu anda 20’den fazla dünyaca ünlü markanın reklamlarında boy gösteriyor. Ayrıca 150 milyon dolarlık net geliriyle, düyanın en çok kazanan süpermodeli olarak Guinness Rekorlar Kitabı’nda yer alıyor.
Gisele önceleri profesyonel bir voleybolcu olmak istiyordu. Okul yıllarında o kadar zayıftı ki, arkadaşları ona “Safinaz” adını takmışlardı. 13 yaşındayken annesinin ısrarı üzerine kızkardeşleri Patricia ve Gabriela ile modellik kursuna kaydoldu. Ancak kariyerindeki en önemli adım 14 yaşındayken Mc Donalds’da Big Mac yerken bir model ajansı çalışanı tarafından keşfedilmesi oldu.
Devam ettiği modellik kursundaki öğretmeni Gisele’i Elite Ajansı’nın Brezilya temsilciliğine göstermek içinSao Paulo’ya götürdü. Model, ajans tarafından o yılki Elite Model Look güzellik yarışmasına seçildi. Bu yarışmada ikinci oldu ve İbiza’da yapılan Dünya Güzellik Yarışması’nda da 4. sırayı aldı. 1996’da Bündchen, Moda Haftası’nda yer almak ve aktif olarak modellik hayatına başlamak için New York’a taşındı.
Bündchen, 1999’da VH1 ve Vogue’un düzenlediği Yılın Modeli yarışmasını kazandı ve 2000 yılında bu yarışmanın sunuculuğunu üstlendi. Vogue, Gisele’i “milenyumun modeli” olarak tanıtıyordu. 2000’de,Rolling Stone dergisinin kapağında yer alan 4. model olmayı başardı ve dergide Gisele için “dünyanın en güzel kızı” deniliyordu.
Bündchen, bugüne kadar dünyanın en gözde markalarının yüzü oldu. Bunlardan bazıları Christian Dior,Dolce&GabbanaVersaceZaraLouis Vuitton idi. Bir Brezilya giyim markası olan C&A, Bündchen’la çalışmaya başladıktan sonra satışlarını %30 arttırdı. 2006’da ise Apple’la yeni bir milyon dolarlık sözleşme imzaladı.
Bündchen, Amerika’ya taşındığı yıllarda model Scott Barnhill ile birlikte oldu. Daha sonra adı Vikram Chatwal ve Josh Hartnett ile anıldı. En çok konuşulan ilişkisi ise aktör Leonardo DiCaprio ile yaşadığı ilişki oldu. 2000 yılında tanışan çift, 3 yıl süren beraberliklerinin ardından 2005 yılında ayrıldı. Model daha sonra sörfçü Kelly Slater ile kısa süren bir birliktelik yaşadı. Daha sonra Chris Evansla birlite oldu. Şu sıralar ismi Tom Brady ile anılıyor.
Bündchen, 2001’de Grendene adlı ayakkabı firmasıyla anlaşarak kendi adını taşıyan bir sandalet koleksiyonu piyasaya sürdü. Sandaletler, bugüne kadar 100 milyondan fazla sattı. Ayrıca Brezilya’daPalladum Executive adlı bir otelin de sahibi. 2004 yılında “Taxi” adlı filmde rol aldı. Ayrıca 2006 yapımı “The Devil Wears Prada” filminde de ufak bir rolü var. Modelin son yıllarda en çok göze çarptığı yer iseVictoria’s Secret defileleri oldu. Her yıl Aralık ayında düzenlenen bu defileler dünyanın birçok ülkesinde canlı olarak yayınlanıyor ve yıl boyunca merakla bekleniyor. Heidi Klum, Tyra Banks, Adriana Lima,Alessandra Ambrosio gibi dünyaca ünlü topmodellerin de bulunduğu bu defilelerde Gisele Bündchen baş model olarak öne çıkıyor. Çalışmadığı zamanlarda ailesiyle vakit geçirmekten zevk alıyor. PETA, Bündchen’ı, kürk üreticisi firmalarla çalıştığı için ciddi şekilde protesto ediyor. 1.80 metre boyunda. Bir köpeği var.Manhattan’da bir çatı katı, Los Angeles’ta bir malikanesi, Woodstock’ta ise bir çiftlik evi var. 

Pek kısa olmadı kabul :D Ama modelimizin geçmişi oldukça kabarık.Ayrıca yardımsever de bir insan."En yardımsever işadamları" listesinde 15.sırada !


                                                     Şimdi gelelim stiline!

Aynı zamanda anne olan modelimizin gündelik stili kot,salaş tişört ve büyük çantalardan oluşuyor.Kırmızı halıda ise daha cesur giyiniyor.

Aile saadeti fotoğrafları :)




          


                              

        





Kırmızı Halı






                                                                    Çekimler








Günlük Stil









Yani eğer Bündchen gibi giyinmek istersek kot-tişört-çanta yeterli oluyor :)

Hepimizin hamburger yerken keşfedilmesi dileğiyle... :)

Yorumlar

  1. eveeet en birinci oooo.
    du isteyince sana isim veririm kiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ver ver sen aklına geleni yaz da ben de ona göre yazarıım :))

      Sil

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.Yorumlarınız benim için çok önemlii :)

Popüler Yayınlar