Yeni Bilgisayar // Geri Dönüş !

Artık geri döndüm çünkü yeni bilgisayar aldıık :)

Hepinize çok çok teşekkür ederim ben yokken blogu takip etmeyi bırakmadıgınız için ve de her yardım istedigimde "Bu ne ya ! Sen de amma çok oldun kapa çeneni !" filan demediginiz için :) Deseydiniz de haklıydınız ama :)

Bilgisayar olarak çok güzel fikirler verdiniz bana ama biz ailecene yine Sony Vaio'dan vazgeçemeyerek yine Sony aldık. Biz Sony'den acayip memnun kalmıştık 2006'da aldıgıız bilgisayara HP bizi yarı yolda bırakınca geri dönmüştük ve Vaio'muz sadece bir batarya problemiyle bu kadar seneyi atlattabildigini bize gösterdi :)
Dün de Forum İstanbul-İkea alışverişi sırasında bu nacizane bilgisayarla karşılaşıp bizimle eve kadar getirdik. Bu postu bu kadar geç yazmamın sebebi ise internete baglanamamızdı ama annecim onu halletti ve Ta taaa  artık  sizlerleyim :)

Bu sene 8.sınıf olmamdan dolayı haftada 1 postu ya yazabilirim ya yazamaam ama daha okullar ve dershanem açılmadıgına göre bu son bir haftayı dolu dolu geçirecegiz :)

Bu arada belki birkaç video çeker koyarım diye düşünüyorum eger isterseniz :)

Yorumlar

  1. hoşgeldiin bitaneciğim :) merak ettim bak çek video. valla ben de bu haftayı tatil ilan ettim. Artık bol bol yazarsın özledim postlarını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürleer :) Bir tane çektim ama olmadı , vazgeçtim ben de :)

      Sil
  2. heyooooooooo.
    :)
    ne istersen yaaaaaaaap.
    :)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.Yorumlarınız benim için çok önemlii :)

Popüler Yayınlar